Najnovšie recenzie zo sekcie Strešné boxy
Dobrý deň, vašu službu nevieme hodnotiť, pretože sme box doposiaľ nedostali.
- Pekný vzhľad
- Nevyzerá byť veľký na škoda superb 2
- Nízka hlučnosť aj pri 150km /h
- Rýchle dodanie, s Plzne do Prešova za 3 dni
- Spokojnost, kvalita za vybornu cenu.
- praktický veľký objem
- otvárateľný z oboch strán
- jednoduché uchytenie o nosič
- uzamykací systém s asistentom otvárania
- zaujímavý dizajn
- spracovanie formy
- kvalitný materiál
- vysoká cena na pomer k praktickosti
- škaredé bočné madlo
- treba dať pozor pri skladovaní, pretože keď ho budete skladovať položený na boku, box sa zdeformuje. Treba ho skladovať pekne v polohe ako keby bol na aute.
- upínací system pover-click drží v plastovej lište na vetchých plastových klipoch. Keď box demontujete nezabudnite power click najskôr utiahnuť, lebo keď box položíte na zem klipy polámete
- drahé náhradné diely
Velky ulozny priestor. Plast posobi tenko, ale mozno aj vdaka tomu je box lahky. Super jednoducha montaz.
- Zmestí sa tam cca 3 x IKEA taška veľká
- V prednej časti poistka proti otvoreniu.
- Zámok ľahko chodí.
- Pri skladaní treba použiť trochu viac sily.
- Malý kompaktný na kombi aute taký špunt.
- Super produkt! Rychla dodavka v dobre zabalenej krabici. Sme velmi spokojny
Box je super. Je síce menších rozmerov , ale na menšie auta ako vyšitý.
Treba rátať s tým že má dĺžku iba 131 cm. Takze väčšie veci nedáte do boxu, ale na batožinu je to super.
- rýchla a jednoduchá montáž
- čakal som pevnejší plast
Splňa moje požiadavky. Zatial som ho iba poskladal - ide to bez probémov.
- Pevný
Používam už rok a pol a som spokojný
- Kvalita boxu
- Obojstranne otvaranie
- Typy upevnenia
S boxom som spokojny, akurat plastove podlozky maju 2 dieri pre klasicke upevnenie a chyba 1 diera na T drazku, ale tu som si uz pridal.
Za danu cenu velmi slusny box.
Strešny box je super. Za mňa veľka spokojnosť. Box sa ľahko napĺňa , dobre sa zatvara a nijako nezhoršuje jazdne vlastnosti auta. Napchali sme ho celkom dosť a stále sa dalo jednoducho zatvoriť. Nehuči ani pri 150km. Jedina nevýhoda pre mňa na ktorú som zatial narazil je. Ze vyrobca dava jeden typ zamku na všetky výrobky, nakolko jdnym klucom odomknem box aj liziny od rovnakeho výrobcu.
- systém uzamykania, predná hrana boxu, pekná matná čiaerna farba, relatívne nízka hmotnosť
- zatiaľ neviem, box som ešte nepoužil
- Pekný a priestranný.
- Žiaden aerodynamicky skvost, hlučný počas jazdy.
- Skvelý materiál za skvelú cenu
- Rýchle dodanie tovaru
- Predajca ma kontaktoval telefonicky ihneď po vykonaní objednávky kedy mi tovar bude doručený
- Tovat splnil všetky očakávania
Splna ucel
ok
- horší uchycení věcí uvnitř
klasika kvalitní Thule, super výrobek
Zobrazujem 81 - 100 zo 452 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...23 Ďalšie »