Najnovšie recenzie zo sekcie Strešné boxy
- Jednoducha montaz
- Dorucene s obalom na truhlu
Box kupovany na Hyundai i20 (zatial), montovany na Yakima stresny nosic S15. Sadne ako uliaty, pri objednavani som mal obavy, ci nebude prilis dlhy, ale je vsetko je v poriadku. Nad celne sklo pretrca len kusok a vzadu nezavadzia dveram, ani antenu som nemusel kupovat kratsiu.
To co sluboval, tovar aj splnal. Odporucam.
Ľahký, objemný, montáž šup šup, cena super :)
- pekný dizajn
- Zatiaľ som ho len vyskúšal upevniť, či mi sedí,je to dobré,ale som s tým ešte nešiel. Uvidím po dovolenke na konci júna.
- Teraz nič.
Predstavoval som si ho väčší. Obchod super, objdnal som si ho v piatok do obeda cca 9-10 hod. a mal som ho doma už v pondelok na obed o 11 hod. Z e-shop-ov so už objednával najmenej 50krát, ale teraz to bolo expresne. Tento box som mal objednaný v inom e-shope už 2.3.2022 a objednávku som zrušil 19.5.2022 a tento som si objednal hneď na druhý deň v piatok.
- Pomer cena a kvalita ok. Plní účel.
Spokojnosť s boxom, priestranný
Spokojnosť
Skvelý priestranný box
- Ľahká obsluha
Moja prva truhla, ale velmi tichucka. Aj spotreba bola na dlhej trati normalna. Samozrejme som nejazdil ako zavodnik, podvedome to nabada ku kludnejsiej jazde, menej predbiehania a viacej dojazdov bez zbytocneho brzdenia. Ked na dialnici konci vetrolam, tak to vie pekne hodit, ale to nie je chyba produktu, jednoducho fyzika.
Kamarat ma "znackovejsiu" a place ze mu to piska a huci.
- Este zvladne manipulaciu jeden clovek
- pekný dizajn
- kvalita výrobku
- rýchloupínanie aj sada na T-drážku v cene
- 2x upínacie popruhy v cene
- privítal by som možnosť upevnenie tovaru na troch miestach,
Dobré spracovanie tovaru, pekné lakovanie, spojler a tvar. Vyberal som ho k SUV čiernej metalickej farby, strieborné pozdĺžne nosiče, čierne aero priečne nosiče a upevnenie na T drážku. Po umiestnení na auto, veľmi dobrý dojem, akoby som strešný box objednával a dal lakovať na zákazku. Super!
Splna ocakavania
- Perfektný ako vždy
- cena/kvalita super, praktický, dno pevné, akurát madlo na vrchnom kryte by mohlo byť pre uľahčenie otvárania/zatvárania
značka Thule hovorí za vsetko
Bezproblémová montáž Zatiaľ funguje skvele
- Výhodná cena
Zobrazujem 61 - 80 zo 452 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...23 Ďalšie »